The Good Shepherd


met een sobere, ingetogen maar beheerst krachtige regie onthult Robert De Niro waar hij 10 jaar mee bezig was en centen ronselde in ridicule prenten. the rise of the CIA en the fall of their servants. The Good Shepherd legt de beginjaren bloot van het geheime elitaire agentschap dat bol staat van verraad en bedrog en waarbinnen spionnen langzaamaan hun emoties verliezen ter instandhouding van hun natie. Matt Damon is verkeerdelijk gepasseerd op de oscars als mede grondlegger en spion van de CIA die er ook zijn ziel aan verkoopt. John Le Carré zou stikjaloers zijn op deze film!
 
4,5/5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s