Next


leuk maar ongeloofwaardig uitgangspunt over iemand die 2 minuten in de toekomst kan zien en door die gave achtervolgd wordt door FBI en terroristen betreffende het voorkomen van een nucleaire aanval; 
een aan de beterhand zijnde Cage, mooie Biel maar slechte Moore; ongeïnspireerde regie van Tamahori die zoals in Die Another Day en xXx² weinig geïnteresseerd is in een verhaallijn maar rechtlijnig kiest voor de popcornactie. geen Blade Runner, Total Recall of Minority Report maar gelukkig ook geen Impostor of Paycheck. Next biedt enig vertier maar je hebt hetzelfde gevoel als bij Déjà Vu: hier zat veel meer in.
 
2/5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s