Fracture


Primal Fear en Fallen blijven zijn beste films. alhoewel Hoblit zijn best doet en ogenschijnlijk er in slaagt het publiek te boeien dien je vast te stellen dat het een cliché "naar de top stijgende advocaat bijt zich persoonlijk vernietigend vast in een strafrechtzaak om op het einde terug de juiste puzzelstukjes te vinden rechtbankthrillertje" is. maar omdat Hopkins weer sterk genietbaar is trek je je het eigenlijk weinig aan dat je weet hoe het gaat eindigen. weinig verrassend of origineel maar toch aanvaardbaar als tussendoors dvdvoer.
 
2,5/5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s