The Hitcher


als achtjarige heb ik talloze nachtmerries gehad over de scène waarin C. Thomas Howell tussen zijn frieten een vinger zit op te eten en naar buiten rent om te gaan kotsen. niet dat we na het zien van de remake van The Hitcher ook naar buiten moesten rennen maar veel scheelde het niet. Bean acteert er wat lullig bij net zoals de twee protagonisten die hij achterna zit en de regie van Meyers brengt niks nieuws maar het ergste is dat in tegenstelling tot bvb bij The Texas Chain Saw Massacre remake hier nergens huiveringen of op zijn minst zelfspot te bemerken is.
 
2/5 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s