The Hills Have Eyes 2


het ergerlijke verhaal van tien kleine soldaatjes die verdwaald raken tussen de rotsen en mijnen van sector 16 waar vroeger kernproeven gedaan werden. erbarmelijk belachelijk acteurs gecombineerd met torenhoge horrorclichés (in plaats van tesamen te blijven zoekt men zijn redding liever op zijn eentje en gaat men uiteraard die richting uit waar een creep zit te wachten), nul komma nul schrikmomenten maar wel typisch lullige gortige beelden die een horrofilm potsierlijk maken.
 
1/5
Categorieën: Film

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s