Pirates Of The Carribean: At World’s End


de derde piratenfilm (evenals zijn derde spinnenconcurrent) toont aan hoe commercieel en amusant Hollywood kan zijn maar ook hoe weinig origineel en leeghoofdig het kan zijn. meer van hetzelfde dus: Depp in supervorm die iets shizofrener maar ook serieuzer mag zijn, Knightley om in te bijten, bloomkool om te saaier en een ijzige Hollander. bovendien is Rush terug van de partij en is Chow Yun-Fat een dankbare nieuwkomer. special effects zijn dik in orde maar de verschillende mogelijke verhaallijnen onmogelijk om te volgen. de meer donkere tint wordt afgewisseld met humormomenten. At World’s End kent een wervelende start, zinkt dan naar de dieperik om op het einde toch nog veel kanonsschoten in de roos te kunnen schieten. neem je de minpunten erbij en evenzeer een paar slokken rum, is het label blockbuster terecht. een goeie attractie maar drie keer is voldoende.
 
3/5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s