Blades Of Glory


twee mannen die aan kunstschaatsen doen en elkaar in het kruis mogen grijpen; de gay-grappen zijn echter miniem. wel die typische komieken- en mimiekenhumor vanuit The Wedding Crashers, Starsky And Hutch en Dodgeball die zowel voor- en tegenstanders kennen. dus weet je op voorhand reeds of de combinatie van blitse kostuumpakjes, rare gezichten trekken met hilarische kapsels, flauwe grappen, misverstanden, seksueel geslaagde one-liners en slow-motion stunts (zag ik daar een parodiescène op 300?) spek voor je bek is.
 
2,5/5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s