Shrek The Third


jawel, de eerste kennismaking met die groene ogre uit het moeras die doorheen parodieën van sprookjes wandelde, was een enorme meevaller. de tweede sputterde onderhuids tegen maar door de lieftallige puss in boots had het publiek de herhaling niet door en was ook deze queeste genietbaar. ditmaal moet men echter teveel moeite doen om grappig te zijn (of is het door het herkauwen van de vorige episodes dat de grappen niet meer werken). de zoektocht van Shrek, Donkey en Puss naar een troonopvolger (wat eigenlijk de samenvatting is van verhaal) is geforceerd, er ontbreken die typerende sprookjesparodieën of tekstuele one-liners en vooral de personages komen minder tot hun recht. Shrek 1 en 2 was grappig op alle niveaus. door de weinig geïnspireerde kinderachtige geintjes worden de volwassenen echter in de kou gelaten en is de fun far far away.
 
2/5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s