Employee Of The Month


een ergerlijke gatlikker die na 17 maanden op rij werknemer van de maand te zijn er nog één moet bij doen om te kunnen rekenen op een dikke promotie. niemand die er van wakker ligt, tot Amy in slow motion het grootwarenhuis binnenwandelt en zich voorstelt als nieuwe werknemer. signaal voor de op zijn lauweren rustende luiwammes Zack om zijn beste beentje (u weet wel welk) voor te zetten. een typekomedie zoals er dertien in een dozijn de revue passeren. de drie protagonisten gaan enorm mee met de clichés maar af en toe zitten er vermakelijke momenten tussen (twee broers noemen Glen Gary en Glen Ross). deze film werd gezien als voorbereiding op The Simpsons Movie aangezien hier ook een Simpson haar intrede doet, Jessica namelijk. gigantische maar dan ook gigantische … oren heeft ze die echter vakkundig achter haar haar weggemoffeld worden wat van andere enorm schermvullende elementen gelukkig niet gezegd kan worden.
 
2/5
Categorieën: Film

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s