Hostel II


o ja, de sexplorrortation van de eerste Hostel kende in mij een fan. uitkijken was het dan ook naar deel 2 van Tarantino’s poulain Eli Roth. ook deze keer kan je de prent indelen in een fase van opbouw – die langer, saaier en veel minder uitdagender is – en een fase van forteling leidend naar een terrorclimax – die donkerder, origineler en krachtiger overkomt (met een prachtige cameo van Ruggero – Cannibal Holocaust – Deodato). spijtig dat deel 1 te lang uitgesponnen is en deel 2 eindigt als de film net zowel op een martelende en grappige kruissnelheid is gekomen.
 
3/5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s