Die Hard 4.0


ons hart vult zich met nostalgie als we terug denken aan het allereeste optreden van John McClane. een fenomenale actierit van begin tot einde afgewisseld met grappige one-liners. 17 jaar en 2 films later is McClane enkel wat kaler geworden maar hij blijft ons nog steeds adrenalinetrips van de bovenste plank bezorgen. hij gaat zelfs mee met zijn tijd door achter een computerfreak te zitten die de mensheid zonder elektriciteit, gas en dergelijke wil zetten. Regisseur Len Wiseman kent Stephen Sommer’s knepen van het vak en weet met dynamische actiemomenten, duizelingwekkende special-effects en ouderwetse vuistgevechten (Maggie Q is een hottie) de blockbuster van het jaar te maken.
 
4/5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s