Lucky You


pluspunt is dat Hanson de legale maar obsessieve toer op gaat met het fascinerende wat poker is. niet zoals Shade, Rounders of het onderschatte The Cooler. minpunt is dat Hanson een overschatte regisseur is. we volgen Huck Cheever die in Vegas van pokeren zijn werk gemaakt heeft waardoor hij een solitair bestaan heeft totdat hij de startende zangeres Billie op het oog heeft. hij moet het evenwicht zoeken tussen het verdienen van 10000 dollar waardoor hij in de World Series of Professional Poker kan geraken – dat zijn vader twee keer gewonnen heeft – en de opbouw van een langdurende relatie. Hanson heeft geluk dat hij het sterke duo Bana – Duvall kon strikken want die houden het nog wat de moeite om de clichés van verslaving en een daardoor gepaard gaande knipperlichtrelatie door te komen. slechts pair ipv flush dus.
 
2/5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s