Vacancy


er zijn zo van die filmpjes die ochiere ochot 80 minuten duren maar die wel zonder complexen bij aanvang raak zitten. ik denk maar aan Lake Placid of Highwaymen of ook Vacancy. een scheidend echtpaar besluit een kortere weg te nemen, dient uit te wijken voor een wasbeer en vallen in putje van de nacht in panne met de wagen. enige oplossing is overnachten in een armtierig motel om de volgende dag de garagist te laten komen. de kakkerlakken, vieze lakens en het bruine water is maar klein brood vergeleken met wat ze te zien krijgen op de motelbioscoop waarbij het hen doordringt dat ze als ratten in de val zitten en hen eenzelfde vreselijk lot staat te wachten zoals ze het op de tv hebben gezien (die angst in de ogen, het zweet onder de oksels, de kortstondige ademhaling; Luke Wilson en Kate Beckinsale zijn top). een terrorthriller met een creepy Frank Whaley (de "what" motherfucker uit Pulp Fiction) en zijn gemaskerde trawanten bezorgen u een woelige en gespannen filmavond waardoor regisseur Nimród Antal zich boven Hostel Part II hijst. heb je een vacante dag in de vakantie, ga dan naar Vacancy. whoehahahaa.
 
4/5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s