Fantastic Four: Rise Of The Silver Surfer


vier comichelden voor de prijs van één. twee jaar geleden pakte het goed uit. ondanks lage verwachtingen was het raak met niet onaardige special effects, leuke milde humor en een verrassend goede karakteropbouw. in de sequel wordt de wereld bedreigd door Galactus, een wezen dat zich voedt met planeten en dat The Silver Surfer laat uitrukken naar De Aarde om zijn volgende prooi voor te bereiden. Mr. Fantastic, Invisible Woman (die verwoede pogingen doen om een mediahuwelijk te voltrekken), Thing en The Human Torch laten het hier uiteraard niet bij en zullen de ondergang van de aarde voorkomen. zelfspot is er nog steeds maar de vonken tussen de hoofdrolspelers komen minder naar voor (eigenlijk zorgt de cameo van Stan Lee voor de grootste lach), de uitwerking van de personages is volledig weg maar gelukkig is de actie er nog in overvloed vergezeld van degelijke special effects. daarom is de sequel van Fantastic Four niet een grote ontgoocheling te noemen (met Jessica Alba als immens knappe topbabe) maar blijft het wel steken op het niveau van de zoveelste niet echt slechte comicverfilming dat aanvaardbaar is als een snel vergeten popcornblockbuster.
 
2,5/5
 
 
 
 
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s