Disturbia


na de dood van zijn vader verliest Kale een aantal pedalen en slaat hij zijn Spaanse leraar een knoert van een blauw oog. zijn derde strike en hij wordt veroordeeld tot drie maanden huisarrest. met zijn enkelband heeft hij slechts een reikwijdte van dertig meter waarin hij zich kan verplaatsen. tv, gamen, muziek, het steekt allemaal snel tegen en Kale ontdekt de grond van de menselijke nieuwgierigheid: het gluren. hij vergaapt zich aan de bikinilijn van nieuw buurmeisje Ashley maar ook aan de bizarre buur mr. Turner waarbij alle details wijzen naar een aantal seriemoorden die onlangs gepleegd zijn. samen met Ashley en vriend Ronnie hangen ze Rear Window gewijs de detective uit, een spel dat grondig uit de hand loopt wanneer blijkt dat Turner meer dan wat op zijn privacy is gesteld. Shia La Beouf heeft na Transformers opnieuw een vette hoofdrol beet en weeral eens een hotte babe (deze keer Sarah Roemer) en draagt de film zowel in zijn komische als thrillermomenten. DJ Caruso laat zijn misbaksel Taking Lives volledig achter zich en maakt samen met Vacancy één van de beste thrillers van het jaar.
 
3,5/5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s