I Now Pronounce You Chuck And Larry


drollenlollen om brandweermannen die met hun slangen spuiten; je zou het kunnen verwachten van de nieuwste Adam Sandler komedie. toch is zijn nieuwste fijngevoeliger over een heterokoppel dat de homotoer op gaat om zo een levensverzekering te kunnen aangaan. er zitten dan wel enkele lullenlollen in verweven maar de film komt vooral grappig uit de hoek door enerzijds een goed samenspel tussen Sandler en Kevin James met een hemelse Jessica (met) Biel (van bil) die het triootje compleet maakt en anderzijds de sidekicks van zijzakinspecteur Steve Buscemi, een zeepzingende Ving Rhames en een uiterst hilarisch vuilbekkende Dan Aykroyd. niks nieuws, niks speciaals maar wel leuk en ontspannend na een werkweek.
 
3/5 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s