Mio fratello e figlio unico


mijn broer is enig kind speelt zich af in de warrige Italiaanse jaren ’60 – ’70 en volgt de twee broers Accio en Manrico Benassi. beiden hebben verschillende politieke ideeën en deinzen er niet voor terug om deze te uiten. Accio zweert bij Il Duce terwijl Manrico de communisten eert. alhoewel ze broers zijn en familie alles is in Italië drijft hun drijfveren elkaar verder uiteen totdat Francesca in hun leven komt. ze is het (zoveelste) liefje van Manrico maar kan het tevens vinden via politieke en levensfilosofische discussies met Accio. het brengt de twee broers dichter bij elkaar maar tevens is de revolutie en de bijhorende opofferingen dichtbij. regisseur Daniele Luchetti weeft een driehoeksverhouding in een politiek web maar voorkomt niet dat zowel de politieke ideeën als de liefdesrelaties tamelijk mak zijn.
 
2/5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s