The Last Legion


regisseur Doug Lefler heeft een Herculesfilm, Herculesepisodes, Xena-episodes en een Dragonheartfilm op zijn palmares (nou ja) staan. de middeleeuwen lijken dus zijn habitat te zijn. lijkt echter, lijkt. de kastelen zijn opgemaakt uit karton of gemaakt op een slechte pc, de montage kent zeer veel kip kap momenten, het verhaal is een overrijpe emmertaler en de dialogen zijn amateuristisch kolderiek. bijna is het camp en op bepaalde momenten kun je effectief je lach niet inhouden maar toch is hij niet zo slecht dat hij goed wordt maar zit je op veel momenten te zuchten. gelukkig is er nog Queen Of Bollywood Aishwarya Rai waarbij de zucht een verbijsterend karakter krijgt gepaard gaande met opengesperde ogen. zij hoorde eigenlijk in 300 te zitten, een film waar The Last Legion totaal niet aan kan tippen.
 
1/5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s