Shoot ‘Em Up


voor mij hoeft een film niet meer te zijn. een onnozele plot (waarom dient nu weeral – naast het morele aspect – de baby gered te worden??) maar overgrote compensatie in absurde keiharde actie (schietgrage kerels vallen als schietrozen neer uit de lucht of worden als uzimarionet neergeknald), een uitstekend gecaste antiheld (Clive Owen mag Donald Duck gewijs de ene onovertroffen halsbrekende stunt na de andere doen afgewisseld met coole afstandelijke humor), een vetgeile hete brok (ondanks de 43 lengtes is Monica Bellucci oogverblindend en verleiden haar twee o zo mooie … ogen nog steeds iedere man en vrouw) en een gitzwarte vijandelijke schurk (een atypisch gecaste Paul Giamatti) die amusant de ene one-liner na de andere mag losvuren. als je dit jaar reeds enorm genoten hebt van Crank, schiet je dan als de bliksem op naar Shoot ‘Em Up!
3,5/5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s