Resident Evil: Extinction


sisters, have mercy want daar is Alice opnieuw. 28 days of 28 weeks later na de Apocalypse is het nog niet over. het T-virus is wereldverwoestend en brengt niet alleen gebeten mensen tot de ondoden, neen, ook de dieren, planten en rivieren moeten er aan geloven. tussen dit zootje geweld is er een op de vlucht zijnde Alice – ondertussen gezegend met bovennatuurlijke krachten – die zich wegens motorpech noodgedwongen moet aansluiten bij een georganiseerde groep overlevenden waarvan er beetje bij beetje ook leden slachtoffer worden van de umbrellazombies. in die corporation is Dr. Isaacs ondertussen koortsachtig en dictatoriaal op zoek naar de juiste remedie om de ondoden terug tot de levenden te maken met enkel basisbehoeften zodat ze gedomesticeerd kunnen worden. Milla Jovovich mag er dan nog steeds even knap uitzien als vijf jaar geleden (en beter dan medespeler Ali Larter), door oerdomme dialogen, slecht gemaquilleerde zombies, oorverdovende pompende troelamuziek en dan ook nog eens verbijsterend slechte amateuristische special effects, kan zij de film niet redden. Resident Evil is ronduit slecht!
 
0/5
 
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s