Eindejaarslijstje: Film Top Tien 2008


Entre Les Murs, Waltz With Bashir, Le Silence De Lorna, Into The Wild, Before The Devil Know’s You’re Dead, Lust Caution; ik slaag er weer in om de (waarschijnlijk) betere films van het jaar te missen. maar toch heb ik er zo’n 90 wel kunnen zien. en ja ik weet het, het is weeral en vooral de commerciële nihiliteit die op mijn palmares staan, maar iemand van de filmcritici moet toch meevaren met de stroming. te lui om de cinefiel uit te hangen, is dit dan ook mijn lijstje:
 
3) Once
10) Taken
 
 
de flop drie ziet er als volgt uit:
 
 
het was echter dringen voor dit podium: The Mummy: Tomb Of The Dragon Emperor, 21, My Best Friend’s Girl, Indiana Jones And The Kingdom Of The Chrystal Skull, Alien VS Predator: Requiem, Righteous Kill, The Edge Of Love, pfff (om u het te besparen, werd de link voor deze films niet toegevoegd)
Categorieën: Film

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s