Saw VI


geen eindejaar meer zonder een Saw-film. sinds de dood van de echte Jigsaw killer is de horrorreeks verzeild geraakt in een kunstmatige B-sfeer die zich enkel richt op de die hard fans. moesten ze dat maar eens letterlijk nemen. Saw is slachtoffer door zijn eigen karakters te slachtofferen en daardoor enkel maar te kunnen teren op acteurs die bij Dr. Phil op Wijf tv komen uithuilen waarom ze niet aan de bak komen. geen nood echter want met talrijke flasbacks komt ouwe getrouwe Tobin Bell terug om zijn testamentpuzzel te schikken. de acteerprestaties blijven soeverein slecht maar de bloederige doodscènes durven het toch bij momenten vermakelijk te maken. beter dan zijn voorganger maar of dat een referentie is?
 
2/5
 
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s