Where The Wild Things Are


bestsellerauteur Maurice Sendak vroeg zelf aan de bizarre filmer Spike Jonze om zijn klassiek kinderverhaal om te toveren op het witte doek: een jongetje heeft het thuis moeilijk en besluit om met een zeilbootje niet naar de andere kant van de wereld maar wel naar een andere wereld te varen. de grote harige knuffelwezens aldaar zijn het beste van de film: ze zien er echt uit en bevatten stemmen van James Gandolfini, Chris Cooper en Forest Whitaker maar het dunne moraalverhaal en het ondermaatse steracteurtje Max Records verknallen de fantasie. niet echt om wild van te worden dus.
 
2/5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s