Iron Man 2


"wat voor zin heeft het een ‘ijzeren gestel’ te hebben, als je toch eindigt met te roesten?" _ Jacques Prévert
 
hij kon me wel bekoren die eerste Iron Man maar de humoristische gedrevenheid van Robert Downey Jr is weg, Gwyneth Paltrow is opnieuw ergerlijk geworden, Sam Rockwell en Mickey Rourke zijn geen vervanging van Jeff Bridges, Samuel L. Jackson is zoals steeds een schim van zichzelf. enkel Scarlet Johansson is aanlokkelijk maar wordt te weinig uitgespeeld. op de actie blijven we lang op onze honger zitten maar helaas, het komt er nooit van met als dieptepunt het kinderlijk robotgevecht tussen Downey Jr. en Don Cheadle. zelfs AC/DC is te weinig aanwezig op de achtergrond.
 
1/5
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s