The Crazies


"in een waanzinnige wereld zijn alleen de gekken gezond." _ Akira Kurosawa
 
wie zombies zegt, zegt George A. Romero. met zijn "dead" trilogie zette hij de toon in het genre en tussendoor maakte hij in 1973 ook The Crazies. recentelijk heeft hij zijn "dead" films vervolgd met Land, Diary en Survival Of The Dead waarmee hij het zombiegenre laat evolueren in de hedendaagse maatschappij en stak hij ook zijn centen in een remake van The Crazies. je weet dus wat je mag verwachten: een moderne Romero zombiefilm zich afspelend in een verlaten Iowa gehucht waarin de plaatselijke sheriff het aan de stok krijgt met een door het leger gecreëerd levende doden virus. it’s a mad world.
 
3/5
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s