Killers


"een man moet zijn vrouw alles vertellen waarvan hij zeker is dat ze het toch zal te weten komen, en dat vóór iemand anders het haar vertelt." _ Thomas R. Dewar
 
Ashton Kutcher voelt zich de jonge afgeborstelde versie van James Bond en Katherine Heigl de jonge elegante versie van Grace Kelly. dat kan alleen maar mis gaan terwijl het prullenmandscenario in de juiste handen nog iets had kunnen worden: geheim agent ontmoet naïef wicht dat hem ondeugend de deugden van het leven toont, geheim agent stopt ermee, enkele jaren later fluiten kogels opnieuw rondom hem heen en dient hij zijn onwetende ondertussen gehuwde vrouw helpen deze te ontwijken. er zat een misverstandkomedie in, Kutcher doet als producent ook zijn uiterste best maar voor mij ontbrak de chemie met Heigl. gelukkig was er nog Tom Selleck en zijn snor.
 
1,5/5
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s