Knight And Day


"herlaadbare batterijen vallen altijd leeg op het meest kritieke moment." _ John L. Shelton
 
deze popcornfilm omschrijven als het carrièreredmiddel voor de tanende sterren van Cruise en Diaz is hen oneer aan doen. geen fan van beiden maar ze zijn allerminst irritant en acteren zonder het gevoel te hebben niet te mogen afgaan. ze entertainen zich, terwijl regisseur James Mangold (toch al titels op zijn actief als Cop Land, Identity, Walk The Line en 3:10 To Yuma) de actie aan een onafgebroken tempo laat passeren en de kijker, met enkele komedieknipogen, nooit tot verveling toe komt (ik had zelfs een Mission: Impossible 3 gevoel). vanaf dat Peter Sarsgard rond rijdt in een mercedes is het vet van de soep maar dan zitten we reeds aan het einde van de film. Knight And Day is absoluut niet serieus te nemen (het sterrenduo wordt door overheid en slechteriken op de hielen gezeten omdat ze een levenslange energiebatterij in bezit hebben) maar dat is net de ontwapenende kracht van de film zodat je toch enig amusementsvertier hebt. vanwaar echter de day in de titel komt, heb ik het raden naar.
 
3/5
 
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s