Hot Tub Time Machine


"middelbare leeftijd: bij de keuze tussen twee verleidingen diegene kiezen waarbij je het vroegst thuis bent." _ Dan Bennett
 
gelukkig waren de jaren tachtig mijn eerste decennium en zit alles wat fout was in die jaren niet ten volle in mijn geheugen gegrift. of het nu ging over muziek (Duran Duran, Michael Jackson of Wham! via de walkman beluisteren), televisieseries (Knight Rider, MacGyver), kledij (schoudervullingen, beenwarmers), haar (asymmetrische wellustige haarbossen), behangpapier (geen), vakantiebestemmingen (op kamp of naar Benidorm), een regelrechte buikloop speelt zich in menig lichaam af. het is naar deze periode dat enkele uitgebluste mannen van middelbare leeftijd terug gekatapulteerd worden. onze jeugdvrienden houden een reünie in het ski-oord waar ze indertijd wilde feestjes beleefden. de stad en het hotel is echter na al die jaren vervallen en alleen een jacuzzi biedt wat soelaas. door middel van een bepaalde reactie (de Terminator uitleg is best geestig) belanden ze terug in 1986. enige mogelijkheid om terug te keren naar het heden (aldus the repair man, prettig weerzien met Chevy Chase) is exact hetzelfde te doen als 24 jaar geleden wat iets moeilijker lijkt dan gezegd. leuk? het idee misschien wel maar de bedenkers van Sex Drive en She’s Out Of My League zijn vergeten naast de talrijke retro knipogen en gimmick sketches een degelijk scenario uit te werken. gemakkelijkheidszelve heeft men voor wat kots- en scheetwerk gekozen genre The Hangover plus nog wat bekkentrekkende moraal maar naast enkele gniffelscènes (waar meestal Craig Robinson voor zorgt) komt deze jacuzzifilm niet. luister beter eens naar kvraagetaan van The Fixkes en je hebt ook je retrotrip beet en die duurt maar 4 minuten.
 
2/5
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s