American Trip


"het enige wat het merendeel van de rockartiesten weerhoudt om zich te beperken tot het analfabetisme, is de noodzaak om de handleiding van hun mercedes te kunnen lezen." _ Garry Trudeau
 
door Belgische kronkelei werd de officiële titel Welcome To The Greek omgedoopt tot American Trip, waarschijnlijk om eenzelfde doelpubliek als die andere trippers (genre Road Trip, Boat Trip, EuroTrip) te lokken. behoor je tot de liefhebbers van ofwel de zonet opgesomde tienerlokkers ofwel tot de Apatow-clan (de maker, bedenker of producer van o.a. SuperBad, Knocked Up en The 40-Year Old Virgin) dan is deze trip iets voor jou. voor wie het allemaal iets volwassener mag zijn of die geen Apatow-clan is, mag een andere weg inslaan. Aaron Green is werknemer bij een grote productiemaatschappij (met op kop zowaar ene Sergio gespeeld door Puff Daddy of is het P. Diddy of Sean Combs) en krijgt de opdracht om de laatste ster der rocksterren Aldous Snow naar het Greektheater te brengen voor een comeback. het leven van een rockster is bezaaid met seks, drugs en rock’n roll en aan dergelijke trip mag Green en de kijker zich ook verwachten: platvloerse neukgrollen inclusief dildoverkrachtingen, paddenstoelhallucinaties op adrenaline en ballads waar de groepsleden van Guns n’ Roses alleen maar van kunnen natdromen. buiten enkele grappige scènes (de cameoknipoog naar spin off film Forgetting Sarah Marshall en de Jeffrey-trip bijvoorbeeld) is American Trip vooral weggelegd voor de schaamhaarontdekkende puber, voor de anderen is het veeleer een bad trip.
 
2/5
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s