Dinner For Schmucks


“de beste manier om imbecielen onschadelijk te maken, is ze de kans geven anderen van hun imbeciliteit te overtuigen.” _ Abraham Lincoln
het kon even goed het duo Ben Stiller – Adam Sandler geweest zijn maar men heeft voor twee andere filmidioten gekozen om de remake te torsen van Le Dîner Des Cons. Paul Rudd is Tim en werkt voor een multinational. om zijn vrouw voor het altaar te kunnen leiden, wil hij promotie maken en met zijn marketingneus springt hij in het oog van de CEO. hij krijgt de kans om een grote financiële partner in te lijven. lukt hem dat, dan is zijn bureau gereserveerd op de hoogste verdieping. hij moet echter ook nog in iets anders slagen: de grootste idioot meebrengen op de jaarlijkse receptie van het bedrijf. immoreel als het is, twijfelt Tim totdat hij met zijn Porsche Barry (Steve Carell) omver rijdt. die was net zijn dode muis aan het oprapen. naast zijn job als belastingsinspecteur beeldt hij taferelen als bvb het laatste avondmaal uit met opgezette muizen. Tim denkt dit is bingo, Barry denkt ik heb er een vriend bij, u denkt wat voor een idiote film is dit. nog voor dat het diner plaats heeft, bevindt ons duo zich in allerlei ergerlijk tenenkrullend situaties waarvan je door de grond zakt van schaamte. een seksuele stalkster, een baardige mind fucker, een rijke Zwitser die met zijn accent nog niet eens welkom is in Allo Allo, een bronstige kunstenaar. ze zorgen voor de ene gênante situatie na de andere zonder dat het één moment grappig wordt. integendeel, het is infantiel en Rudd en Carell gedragen zich echt als imbecielen. we hadden het kunnen weten omdat Jay Roach aan het roer stond. dit is de kerel die ons durfde op te zadelen met de Austin Powers trilogie en die ook, niet te vergeven, Robert De Niro nepborsten liet dragen in Meet The ofwel Parents ofwel Fuckers. zijn humor is overduidelijk ondraaglijk en zijn films doen je maag omkeren waardoor je een ondraaglijk kotsend gevoel hebt.
1,5/5
zo zou het moeten – trailer van de originele Le Dîner Des Cons

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s