Final Destination 5


“de dood is een adembenemende gebeurtenis.” _ Gaby Vanden Berghe

na een vliegtuig-, autosnelweg-, rollercoaster- en racebaancrash zijn het nu overlevenden van een zelf te ontdekken en prima in beeld gebracht rampscenario die alsnog pietje de dood achter hen aan krijgen gehold. verrassend genoeg en bijna als enige uitzondering in het horrorgenre blijft de Final Destination franchise akelig amusant. in plaats van interessante commerciële acteurs aan te trekken (ze moeten toch het loodje leggen) kiest men voor uitgekiende terdoodgaanverhalen (met o.a. spijkers, accupunctuurnaalden, laserstralen, fabrieksboren) die net lang genoeg gerekt worden om de adem in te houden. bovendien blijft net zoals de begrafenisondernemer Tony Todd de funfactor op peil. de vijde in rij (en eens in niet vervelende 3D) hoeft voor mij niet de laatste Final Destination te zijn.

4/5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s