Horrible Bosses


“mijn baas en ik botsen door verschil in karakter. ik heb er een, hij niet.” _ Joey Adams

met de bazen de pot op! geef toe als teambuildingfilm biedt Horrible Bosses perspectieven en het leuke ervan is dat hij niet eens zo slecht is. Kevin Spacey is een grootbureaupoeper die alleen maar denkt aan zijn naamkaartje en Jason Bateman zijn welverdiende promotie door zijn neus laat boren. Colin Farrell is een cocaïnesnuivende papaopvolgende nietsnut die Jason Sudeikis zijn gezellige droomjob aan diggelen gooit. Jennifer Aniston is een kinky seksverslaafde tandarts die haar assistent Charlie Day seksueel onderdrukt. onze drie werknemers zijn hun onderdanige rol en hun kutbaas meer dan beu en pogen al dan niet met de hulp van Motherfucker Jones (Jamie Foxx) hun baas te vermoorden. uiteraard verloopt niets volgens plan en komen ze in allerlei penibele en gelukkig voor ons komische situaties terecht. ik kon er alvast om lachen maar check sindsdien twee keer de koffie op het werk.

3/5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s