Trust


“een pedofiel gaat bij de padvinderij zoals een pyromaan bij de vrijwillige brandweer gaat.” _ Gerrit Komrij

mijlenver weg van Friends kiest David Schwimmer voor een beladen film over een veertien jarig meisje dat via de chat in contact komt met Charlie, een zestienjarige baseballspeler die na wat chatgeflirt opbiecht dat hij geen middelbaar student meer is maar na wat pikantere communicatie het vertrouwen wint van Annie. bij de fysieke ontmoeting blijkt Charlie zelfs geen 25 jaar te zijn maar wel ergens in de 40. de pedofiel belaadt haar met cadeautjes en krijgt haar in een motelkamer waar hij haar verkracht. Annie verdrukt het gebeuren en houdt van Charlie, haar ouders (Clive Owen in een rol die we niet van hem gewend zijn en Catherine Keener) zoeken gespannen, gefrustreerd, hopeloos samen met de politie naar de geslepen dader alhoewel het opnemen van hun leven toch het voornaamste maar moeilijkste is, ook voor Annie trouwens. doelgerichte film van Schwimmer die alleen maar bevestigt dat je alle pedofielen naar de haaien wenst.

3/5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s