Bait 3D


“tegen de tijd dat het water aan de lippen staat, is de romp al ontbonden.” _ Vrij Nederland

omdat Piranha 3D een onverwacht succes was, heeft men gedacht waarom brengen we niet die andere dodelijke zeevis nog eens boven: de witte haai en waarom niet in 3D. waarom toch wel? Kimble Rendall heeft teveel naar Hereafter gekeken want zijn tsunami over een Australisch kustplaatsje lijkt er wel een kopie van. een tiental personages die in de supermarkt waren, weten te overleven maar ondervinden al snel dat ze niet zomaar uit de volledig ondergelopen gangen van de keten zullen zwemmen: een grote witte haai heeft immers honger en hij is niet geïnteresseerd in de conservenblikken. u bent toch al eens in een supermarkt geweest? u hebt al eens de ellebogen ingetrokken om een andere winkelwagenbestuurder te kruisen? u kunt zich inbeelden dat u op de bovenste planken van de rekken kunt staan maar dit toch wiebelachtig zal zijn? wel, in deze context zwemt dus een witte haai. ‘en wat een zeer grote’ hoor je een personage zeggen. helemaal realistisch. en moest hij dan nog den bibber veroorzaken maar hij laat meer dan de helft van de personges onopgepeuzeld en ik had het helemaal niet erg gevonden dat die er allemaal aan gingen want wat voor onbenullige drenkelingen daar tussen het waspoeder staan? om nog maar te zwijgen wanneer ze hun mond open doen. er mag dan al eens een ledemaat sneuvelen, Bait 3D hoort rechtstreeks thuis in de videotheek maar plaats hem aub mijlenver weg van Jaws, Deep Blue Sea of Open Water.

1,5/5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s