Love Is All You Need


“liefde heeft alle wonden.” _ Suzy Van Bever

Love Is All You Needneen, geen documentaire over The Beatles (informatie uit de marge: het lied was in 1967 bedoeld voor alle naties met een niet mis te verstane boodschap dat liefde alles is en zo werd het voor 400 miljoen kijkers over 26 landen live via satteliet uitgevoerd in het televisieprogramma Our World; het werd later dat jaar opgenomen in de setlist van de LP Magical Mystery Tour en twee jaar later opnieuw in Yellow Submarine), wel een romantische komedie over moeilijk lopende relaties tussen jonge en oudere koppels Love Is All You Need2in een Woody Allen-achtig aanvoelende setting. dat zit goed in elkaar bij Trine Dyrholm en Pierce Brosnan. zij is een kankerpatiënte die ontdekt dat haar man haar bedriegt. niet wetende hoe zich te voelen trekt ze naar het huwelijk van haar dochter in Italië. hij is een rijke fruitondernemer die als weduwnaar enkel maar aan het zakelijke denkt; het huwelijk van zijn zoon in Italië is het volgende dat in zijn agenda staat. u merkt, de zoon en Love Is All You Need3dochter zijn de link tussen de twee. daar zit het minder goed in elkaar. bij aanvang voel je twijfel of de twee voor elkaar geboren zijn waarbij Molly Blixt Egelind te naïef wordt voorgesteld (of maakt liefde toch blind) en de seksuele geaardheid van Sebastian Jessen een overbodige nevenplot is net zoals de opdringerige Paprika Steen als de drinkgrage aanbidster van Brosnan. die laatste verdient ten tijde van de nieuwe Bondfilm alle krediet want zijn karakter steekt boven alle andere personages uit als steenrijke weduwnaar die langzamerhand in zijn getormendeerde ziel laat kijken. jammer dat de andere personages in de film van Susanne Bier meer klef van aard zijn.

2,5/5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s