Soundtrack Inside Llewyn Davis

de mooie soundtrack van Coen brothers film:

01. Hang Me, Oh Hang Me
02. Fare Thee Well (Dink’s Song)
03. The Last Thing on My Mind (with Punch Brothers)
04. Five Hundred Miles
05. Please Mr. Kennedy
06. Green Green Rocky Road (with Oscar Isaac)
07. The Death of Queen Jane
08. The Roving Gambler (with John Cohen)
09. The Shoals of Herring (with Punch Brothers)
10. The Auld Triangle
11. The Storms Are on the Ocean
12. Fare Thee Well (Dink’s Song)
13. Farewell (Studio Version)
14. Green, Green Rocky Road


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. logo

Je reageert onder je account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )


Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )


Verbinden met %s