Transformers: Age Of Extinction


“autobots, roll out!” _ Optimus Prime

transformers_age_of_extinction_ver13het lijkt me voldoende als recensie de film te omschrijven als een typische Michael Bay film? de Transformers films lijken allemaal sterk op elkaar met een constante dat het groot, groter, groots werd terwijl het kijkplezier in evenredige mate sterk afnam. met The Age Of Extinction is het megatijdperk aangebroken: Bay haalt qua special effects alles uit de kast maar als er geen overtreffende trap meer is, kan hij niks meer overtreffen en is de grootse poeha nihilistische actie. zijn traditionele slow motion haalt zelfs een heus slaapeffect naar boven terwijl het militaristisch inzoomen op wapperende Amerikaanse vlaggen de strot uitkomt. Bay probeert ook dialogen uit de kast te halen. zoek dtransformers_age_of_extinction_ver10ekking, de mensheid is in gevaar, val aan, pas op, zoek de kern, het is nu of nooit. benieuwd in welke encyclopedie hij deze woordenschat gevonden heeft. de getrouwe Transformers acteurs als Shia LaBeouf, Megan Fox, John Turturro zijn met hun legoblokken gaan spelen en vervangen door Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Stanley Tucci. een verschil is nauwelijks te merken: karakteruitdieping is een lachertje en humor is geforceerd. de CIA die zijn eigen Transformers leger bouwt en de traditionele autobots, met I am Optimus Prime, uitmoordt, zo simpel is de machinerie in deze vierde Transformers film in de hoop dat de uitroeiing nu eindelijk definitief is.

1/5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s