te gast op Film Fest Gent: Isabel Lucas


Film Fest Gent, dat dit jaar van 14 tot 25 oktober plaatsvindt, haalt samen met filmverdeler KFD de actrices Isabel Lucas en Rachael Taylor naar de opening van het festival. Zij zullen samen met Erik Van Looy en Bart de Pauw op dinsdag 14 oktober ‘The Loft’ in Kinepolis Gent voorstellen.

Isabel Lucas brak in 2009 internationaal door met de thriller ‘Daybreakers’ van Michael en Peter Spierig (hun nieuwste worp Predestination is te zien op dit Film Fest Gent). Wanneer ze met Steven Spielberg werkte aan de HBO mini-serie ‘The Pacific’, raadde Spielberg haar aan voor de rol van Alice in de sequel van ‘Transformers: Revenge of the Fallen’ van Michael Bay. Daarna was ze o.a. te zien in The Wedding Party en Immortals. In 2015 zal ze te zien zijn in de nieuwe Terrence Malick film ‘Knight of Cups’ en in het oorlogsdrama ‘The Water Diviner’ naast Russell Crowe, die hiermee zijn bioscoopdebuut als regisseur maakt. In ‘The Loft’ speelt ze de rol van Sarah Deakins, in de Vlaamse versie vertolkt door Marie Vinck.

wat mag u verwachten van Isabel Lucas op De Rode Loper? een voorsmaakje van voorgaande premières:

Isabel Lucas

Isabel Lucas2

Isabel Lucas4

Isabel Lucas6

"Transformers: Revenge Of The Fallen" World Premiere

13th Annual Young Hollywood Awards - Red Carpet

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s