te gast op Film Fest Gent: Rachael Taylor


Film Fest Gent, dat dit jaar van 14 tot 25 oktober plaatsvindt, haalt samen met filmverdeler KFD de actrices Isabel Lucas en Rachael Taylor naar de opening van het festival. Zij zullen samen met Erik Van Looy en Bart de Pauw op dinsdag 14 oktober ‘The Loft’ in Kinepolis Gent voorstellen.

Rachael Taylor maakte haar intrede in Hollywood met rollen in kaskrakers zoals ‘Transformers’ (van Michael Bay met Shia Labeouf), ‘Shutter’ (van Masayuki Ochiai) en ‘The Darkest Hour’ (met Emile Hirsch). Ze verscheen daarna ook in de populaire Amerikaanse serie ‘Grey’s Anatomy’ en binnenkort staat ze naast Gillian Anderson in de televisieserie ‘Crisis’. In ‘The Loft’ speelt ze de rol van An Morris, in de Vlaamse versie vertolkt door Veerle Baetens.

wat mag u verwachten van Isabel Lucas op De Rode Loper? een voorsmaakje van voorgaande premières:

Rachael Taylor6

Rachael Taylor5

Rachael Taylor1

Rachael Taylor2

Rachael Taylor3

Rachael Taylor4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s