When Animals Dream


When Animals Dreamhet dier dat aan het dromen slaat is een Deense weerwolvin die groeit in het lichaam van Marie. zij woont in een afgelegen vissersdorpje aan de ruwe westkust van Denemarken en samen met haar vader neemt ze de verzorging voor haar rekening van de zieke moeder die aan de rolstoel gekluisterd is en een strikt medicatieschema moet volgen. wat ze nu precies mankeert krijgt Marie van haar vader of de dokter niet te weten al gaan de genen niet ver weg. Marie voelt haar lichaam veranderen met een wildere haargroei en opstekende schouderbladen. wanneer ze gaat werken in het lokale vishandelsbedrijf en slachtoffer wordt van pesterijen, komt haar evolutie tot volle ontplooiing. het plan van videoclip- en reclameregisseur Jonas Alexander Arnby is om via de ontwikkeling van een weerwolf een karakterportret te brengen van een zestienjarig meisje dat worstelt met haar seksueel ontwaken. Sonia Suhl doet het niet zo slecht maar het tempo van deze Scandinavische horrorfilm ligt veel te traag en barst van de moeilijke opgroeiclichés, denk maar bvb aan Carrie White. de beschermende rol van de vader, stinkende viskoppen in een kledingkast, de gebeurtenissen volgen elkaar te traag op om te boeien en wanneer Marie dan uiteindelijk uitgroeit tot een weerwolf is de make up met slechte haarlijnen erbarmelijk en zijn de uithaalsprongen van Marie eerder belachelijk te noemen. When Animals Dream is een horrorfilm om bij te dromen.

1,5/5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s