Beste film 2014 volgens Vlaamse filmjournalisten


Boyhood3de filmrecensenten en -journalisten van diverse media in Vlaanderen die bijdragen tot de wekelijkse rubriek ‘Gewikt’ van het filmtijdschrift Filmmagie hebben hun top drie vrijgegeven wat volgens hen uit een selectie van 57 titels de beste film was van 2014. Boyhood van regisseur Richard Linklater mag bovenaan prijzen en laat zo de Russische tragedie Leviathan en het raadselachtige Under The Skin achter zich. Boyhood volgt daarmee La Vie d’Adèle op. de eerste Belgische film prijkt trouwens op nummer vier met Deux Jours, Une Nuit van de gebroeders Dardennes.

Categorieën: Film

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s