Suck And Moan


suck-and-moanin de zoektocht of er andere zombieseries zijn dan The Walking Dead, stootte ik in een lijst eens op Suck And Moan. je kunt het niet echt een televisieserie noemen aangezien het enkel te bekijken is op youtube maar omdat de tien afleveringen, allen geschreven en geregisseerd door Brendon Fong, elk zo rond de 5 minuten schommelen, wou ik dit toch eens ontdekken.

de invasie van zombies (moan) wordt hier bekeken vanuit de bril van de vampieren (suck). bij deze laatste is er wat onrust. Henry dacht immers op een partynight een lekkere dronken snack te verorberen maar de smaak van het bloed was er één van rottend vlees. als hij ook nog eens een hoektand verliest, stellen zijn kompanen de vraag of het zombievirus hun onsterfelijkheid kan aantasten.

sam_03

vergeet afgehaakte hoofden en doorspietste hersenen, special effects komen hier niet echt aan te pas in wat je een afstudeerproject zou kunnen noemen voor een master in de film. Suck And Moan moet het vooral hebben van zijn dialogen waarbij de ondertussen vanzelfsprekend genomen mythes van de vampieren en zombies onder een humoristische loep worden genomen.

een grappige hap en beet dus als je eens een uurtje de tijd hebt.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s