Stargate-soldaat Samantha Carter bezoekt FACTS Spring Edition 2017


De Amerikaanse actrice, producer en regisseur Amanda Tapping is het best bekend als Samantha Carter in de Stargate SG-1-televisieserie en diens spin-offs. Al sinds 1997 vervult ze met glans de rol van die stoere en intelligente Stargate-soldaat, waarmee ze meteen een grote groep fans achter zich schaarde. Fans die FACTS nu extatisch zal maken met haar bezoek aan FACTS Spring Edition, ieders favoriete Belgische Comic Con.

amanda-tapping1

Amanda Tapping is de laatste van de 5 voornaamste hoofdrolspelers uit Stargate SG-1 om haar opwachting te maken op FACTS. Richard Dean Anderson, Christopher Judge, Michael Shanks en Don S. Davis waren er al eerder te gast.

amanda-tapping2

Amanda Tapping is verder ook nog bekend van haar rollen in onder andere de succesvolle series Supernatural (2012-2013; Naomi), Sanctuary (2007-2011; Dr. Helen Magnus), The X Files (1996; Carina Sayles) en ga zo maar door.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s