Kristian Nairn alias Hodor uit Game Of Thrones op FACTS


FACTS roept voor Spring Edition 2017 met plezier en trots ‘Hold the door!’ voor Game of Thrones actor Kristian Nairn, aka Hodor. Mr. Nairn had misschien niet het meest gecompliceerde deel van het Game of Thrones-script, maar desondanks zorgde hij mee voor een betere wereld met de vertolking van een van de meest memorabele en aimabele personages van de laatste tien jaar.

hodor2

Ongeacht het feit dat ik geen fan ben van Game Of Thrones – ja, ze bestaan dus, verder dan drie seizoenen geraak ik niet – was Hodor inderdaad een lieve reus die ieders harten stal. En nu brengt hij persoonlijk diezelfde vreugde mee naar FACTS Spring Edition 2017!

hodor1

Maar zijn acteertalent is niet het enige aan de naam Kristian Nairn dat opwinding veroorzaakt, zijn dj-skills kunnen dat net zo goed. Kristian Nairn is namelijk ook een bijzonder goede elektro- en house-dj, die al heeft samengewerkt met acts als Scissor Sisters, Mylo, Calvin Harris en Alphabeat. Hij was/is ook deel van groepen, zoals AJ Suzuki en Daddy’s Little Princess.

dj-hodor-game-of-thrones

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s